Streamlife Multimedia produceert op klantgerichte wijze video's die voor verschillende toepassingen op maat worden gemaakt.

Streamlife Multimedia is opgericht in 2006. Het bedrijf wordt geleid door Peter Groenendijk, die zijn sporen ruim verdiende in de muziekbranche. Sinds 1996 heeft hij vele muziekproducties geproduceerd voor verschillende Nederlandse artiesten, waaronder Paul de Leeuw waar hij in 1997 de top 10 hit “Ik heb je lief” voor schreef. Muziek zit in zijn hart en nieren en vormt nog steeds een interessante tak in het bedrijf. Streamlife Multimedia is een klein bedrijf dat zich onderscheidt door te werken met ervaren en gedreven medewerkers met een brede expertise. In praktijk betekent dit dat wij met minder mensen onze producties kunnen maken, wat resulteert in een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Bedrijfs video

Een bedrijfsvideo is de manier om uw bedrijf professioneel te presenteren.

Bekijk video's

Vacature video

Een vacaturevideo is dé manier om het enthousiasme van uw collega's over te brengen naar de potentiële nieuwe medewerkers.

Bekijk video's

Bestemmings video

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gedreven in het maken van bestemmingsvideo's worldwide.

Bekijk video's

Hotel video

Een goede sfeerimpressie van een hotel met alle faciliteiten en omgeving wordt weergegeven in een korte pakkende hotelvideo.

Bekijk video's

Tv Commercials

Verrassende TV commercials, regionaal en landelijk.

Bekijk video's

Woning video

Regelmatig produceren wij video’s van diverse woningen in binnen- en buitenland.

Bekijk video's

Livestreams

Het verzorgen van livestream kunnen wij van A-Z.

Bekijk livestreams

Muziekproducties

Muziekproducties met exclusief voor uw film geschreven muziek.

Meer info

Streamlife Multimedia zorgt ervoor dat uw bedrijf zich perfect profileert.

Streamlife Multimedia produceert op klantgerichte wijze video's die voor verschillende toepassingen op maat worden gemaakt. Of het nu gaat om een korte bedrijfspresentatie of een gehele serie waarbij de producten of diensten van het bedrijf centraal staan, Streamlife Multimedia zorgt ervoor dat uw bedrijf zich perfect profileert.

Wat klanten over ons zeggen....