Prikkel in 60 sec. de potentiële nieuwe medewerker met een vacaturefilm

Vacaturefilms

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een vacaturefilm te laten maken van hun vacatures. Zo krijgt men een goed beeld van de werkzaamheden en het bedrijf met de werkomgeving. Om een goede vacaturefilm te kunnen maken gaan we eerst met u in gesprek om te kijken wat de doelgroep is en welke uitstraling de film moet gaan hebben.
 
Doordat de vacaturefilm kort en krachtig is, is deze perfect in te zetten op diverse social media kanalen zoals Instagram, FB , Twitter en Linked In.
Overmeer Logistics

In opdracht van Dulcom media produceerden wij deze vacaturevideo voor Overmeer Logistics

Connexxion

In opdracht van Connexxion produceerden wij deze vacaturevideo voor chauffeur

Blue Amigo

Voor Blue Amigo produceren wij regelmatig bedrijfsvideo's, waaronder vacaturevideo's.

Rotterdam The Hague Airport

In opdracht van Rotterdam The Hague Airport produceerden wij deze film, welke een kijkje achter de schermen geeft en tevens inzetbaar is als vacaturefilm.

 

Compair Airconditioning

In opdracht van Compair Airconditioning in Capelle aan den IJssel produceerden wij deze vacaturefilm voor servicemonteur.

Hotel Noordzee

In opdracht van Hotel Noordzee in Cadzand produceerden wij deze vacaturefilm voor medewerker bediening.

Streamlife is voor mij persoonlijk al jaren een vast adres voor verschillende videoproducties. Naast de succesvolle vacature filmpjes, hebben wij in het verleden al vaker een uiting laten maken door Streamlife. Je kan aan de productie van dit team zien, dat de techniek niet heeft stil gestaan. Prachtige beelden met ruimtelijke effecten spreken mij zeer aan en wij krijgen positieve reacties van onze afnemers en sollicitanten. Wat ons betreft blijft Streamlife ons vaste adres voor bepaalde uitingen. 

John van Kralingen, Compair Airconditioning, Capelle ad IJssel